|

Camionul de Crăciun a ajuns în raionul Glodeni din Republica Moldova, înfrățit cu Bistrița-Năsăud

-A A +A

Camionul de Crăciun a ajuns în raionul Glodeni din Republica Moldova, înfrățit cu Bistrița-Năsăud
  Camionul de Crăciun, prin Die Johanniter și Tășuleasa Social, a ajuns la Glodeni, în Republica Moldova, raion înfrățit cu județul Bistrița-Năsăud. Prefectul județului Ovidiu Frenț a fost prezent și la această acțiune a bucuriei de a dărui, în calitate de voluntar al Tășuleasa Social. Întâlnirea cu cei 1.200 de copilași a fost emoționantă, cei mici așteptând cu nerăbdare cadourile.
  În Republica Moldova se celebrează acum sărbătoarea Crăciunului. Scopul acestei acțiuni educativ-caritabile este de a dărui și de a aduce zâmbete pe buzele copilașilor și iată că în acest an bucuria a ajuns până dincolo de Prut. De asemenea, a fost și o excelentă ocazie de a împărtăși experiențele activității în administrația publică prietenilor din Glodeni și de a jalona proiecte comune de colaborare împreună cu președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, și cu primarul Becleanului, Nicolae Moldovan.
  Felicitări și mulțumiri tuturor celor implicați în această frumoasă reușită!

  Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close