Dorel Cosma anunță ca sigură Librăria „Conexiuni”

-A A +A

Dorel Cosma anunță ca sigură Librăria „Conexiuni”
În cadrul întâlnirii de miercuri a membrilor Societății „Conexiuni” a Scriitorilor din Bistrița, întâia din acest an, directorul Centrului Cultural Municipal „George Coșbuc”, prof.dr. Dorel Cosma, a anunțat apropiata deschidere a Librăriei „Conexiuni”, în cadrul „Casei cu Lei”.
După cum a comunicat directorul Cosma, în prezența a nu mai puțin de 30 de membri ai societății, prin proiect se dorește punerea în valoare a producției editoriale a autorilor bistrițeni de la „Conexiuni”, sens în care autorii își vor depune cărțile, cu prețul precizat, pentru a se putea împlini și formalitățile legal-financiare pentru exemplarele vândute. Astfel, publicul bistrițean, turiștii, cei interesați vor avea acces la titlurile scriitorilor de la „Conexiuni” și ale colaboratorilor societății literare.
În continuare, Dorel Cosma a abordat chestiuni organizatorice privitoare la activitățile „Conexiuni” din acest an: lansarea, vineri, a publicațiilor „Conexiuni literare”, care se speră să apară sub egida Uniunii Scriitorilor din România, și „Conexiuni magazin”. De asemenea, este apropiată apariția, la sfârșitul lunii februarie, a Istoriei Casei de Cultură Bistrița, un tom de 700 de pagini, cu un consistent rezumat în engleză, realizat de Zorin Diaconescu. În decursul anului ar putea avea loc întâlniri cu scriitori invitați la „Conexiuni”, precum și deplasări în mai multe orașe la grupări literare cu care concitadinii întrețin relații de colaborare.

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close