|

Ionuț Simionca: Noi, cei din Opoziție, trebuie să luptăm împotriva modificării legilor Justiției

-A A +A

Ionuț Simionca: Noi, cei din Opoziție, trebuie să luptăm împotriva modificării legilor Justiției
Am semnat și susțin ferm în mod public că toți parlamentarii Opoziției ar trebui să semneze și să își asume sesizarea către Curtea Constituțională a României cu privire la modificarea legilor Justiției, modificare făcută în mare grabă, pe repede înainte și într-un mod neortodox de către majoritatea parlamentară. Fără echivoc acest lucru trebuie făcut pentru apărarea independenței magistraților și a statului de drept din România. Nu există motivație pentru care parlamentarii din Opoziție să nu susțină acest demers, absolut necesar pentru apărarea Justiției!
Așa că fac apel către toți parlamentarii Opoziției din județ și din țară să susțină aceste demersuri, iar pentru cei din PNL, singurii care nu au semnat aceste sesizări, ținând cont că mai este nevoie doar de patru semnături, vreau să transmit un singur mesaj: lăsați orgoliile deoparte și semnați aceste sesizări dacă nu aveți „BLAT”/înțelegere tacită cu PSD, noi, cei din Opoziție, trebuie să luptăm împotriva acestor modificări, nu să le susținem.
#NUcoruptia #DAjustitia

Biroul parlamentar al deputatului Ionuț Simionca

 

Votează acum!

Comentarii

imaginea utilizatorului Cititor de Bistrita

Ba da stimate domn. Ceea ce fac cei de la putere, foarte bine fac si absolut toti cei care se afla in functii de conducere de jos in sus, la fiecare "modificare " a "puterii" sa fie schimbati la randul lor, ptr ca nu se pot pune in executare proiecte si planuri... "noi"... cu oameni din "opozitia" celor aflati "la butoane". Egal de stanga ori de dreapta . Asa ca stimate domn, nu mai tot bate campii cu teoriile dumitale aiuriste . Nu contesta bnimeni buna dumitale intentie, dar cam bati campii.

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close