Colegiul Național ”George Coșbuc” reîncepe școala cu gard împrejmuitor nou

-A A +A

Colegiul Național ”George Coșbuc” reîncepe școala cu gard împrejmuitor nou
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  ”Ghilotinele” din străvechiul gard de plăci betonate al Colegiului Național „George Coșbuc” din Năsăud sunt deja amintire. În mai puțin de cinci luni de când semnalam starea șubredă ce atenta la integritatea oamenilor, administrația orașului a reușit să finanțeze construirea unui gard împrejmuitor nou. Construit cu soclu din beton și format din elemente din fier forjat, noul gard se încadrează în forma gardului de la intrarea principală în liceu. Lucrările au fost finalizate la sfârșitul anului trecut, în cadrul unei investiții de circa 325.000 de lei aprobate printr-o decizie a Consiliului Local, în cadrul unei ședințe de la sfârșitul lunii septembrie 2017.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Gavrilă Moldovan

  La inițiativa năsăudeanului, antreprenor Ovidiu I. a apărut în presă în data de 23 august 2017 art. cu titlul „Pericol la Năsăud: Gardul unui teren de sport, cu multiple ghilotine”. In urma comentariului pamflet făcut de mine și a articolului nu a durat mult și gardul s-a construit. Mulțumim presei care reprezintă „ a patra putere în stat și câinele de pază a democrației”. Fără mass - media și DNA am fi luați „cu fulgi cu tot”... Dacă vrei poți ! Schimbarea directorului adjunct a fost de bun augur.
  Mulțumim domnului edil șef al „grănicerilor” năsăudeni pentru finanțare.

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close