|

Mesagerul de Bistrița-Năsăud vă duce la bazin. Concurs de discurs, cu trei elevi câștigători

-A A +A

Mesagerul de Bistrița-Năsăud vă duce la bazin. Concurs de discurs, cu trei elevi câștigători
„Mesagerul de Bistrița-Năsăud” își duce cititorii la înot sau la sală, tot mişcare, după cum preferă fiecare. Dintr-o colaboare iese o provocare, benefică și sănătății, și buzunarului și, pentru continuitate, ca să iasă o treabă bună, va fi tot o altă provocare în fiecare lună. Un fel de concurs de fotografie şi/sau discurs, pe temă dată. De ce nu vă spunem despre ce-i vorba odată?
Păi, e simplu. E vorba despre a apăsa un buton, de la aparatul foto sau de pe telefon, ori, într-o pauză de chat-uit intens, de butonat cu sens. Fiind convinşi că, după atâta muncă, v-am provocat epuizarea, Schreiner vine cu relaxarea.
Fotografierea şi scrisul fac bine sănătății, așa că în fiecare lună, o altă provocare, în cadrul unei generoase teme, în jurul căreia toți românii se vor prinde întreg anul 2018 în horă: Marea Unirea, de la a cărei înfăptuire se împlinesc anul acesta 100 de ani. Pentru a câştiga, elevii trebuie să ne convingă, prin text şi/sau fotografii, că înțeleg importanța acestui eveniment şi a celor premergătoare.

Punem la bătaie trei premii:
Premiul I - abonament la sală pe o lună, plus 4 şedinţe de Zumba (pentru fete) şi 4 weekend-uri (8 intrări) la bazin
Premiul II - 12 şedinţe la sală sau 12 şedinţe de Zumba (pentru fete) şi două weekend-uri la bazin
Premiul III - 5 şedinţe la sală, plus 2 şedinţe la bazin

Concurs de discurs, cu trei elevi câștigători
„Mesagerul de Bistrița-Năsăud” asigură accesul gratuit la facilităţile de relaxare oferite de Centrul Spa Schreiner din Bistriţa pentru trei elevi în fiecare lună.
Pentru înscrierea în concurs, fiecare participant trebuie să prezinte și un talon de concurs, completat. Talonul trebuie decupat din pagina 11 a „Mesagerului de Bistrița-Năsăud”.
Textele/fotografiile vor fi jurizate de membrii redacției, iar cele câştigătoare vor fi publicate atât pe online, cât și în ediția tipărită a „Mesagerului de Bistrița-Năsăud”.
Câştigătorii vor fi anunţaţi până la finalul lunii.
Textele/fotografiile, însoțite de talonul de concurs, se trimit/depun la sediul redacției, situat pe str. Gheorghe Șincai nr. 37, Bistrița, de luni până vineri, între orele 9.00-16.00, până în data de 19 a lunii (sau până în următoarea zi lucrătoare).

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close