Românii au demonstrat pe străzi. S-a auzit în toată Europa

-A A +A

Românii au demonstrat pe străzi. S-a auzit în toată Europa
  Demonstrațiile românilor din București și din țară (manifestanți în general tineri și foarte tineri), mișcări îndreptate împotriva noilor prevederi din Codul Penal, din Codul de Procedură Penală (votate în Parlament) și a unor hotărâri guvernamentale aleatorii, au atins cote maxime în seara zilei de sâmbătă.
  În toate marile orașe, în mici orașe, au avut loc manifestații stradale, prin care s-au făcut auzite revendicări trimise pe adresa coaliției de guvernământ (PSD+ALDE – Dragnea+Tăriceanu) și a Guvernului, cerându-se „stop caracatiței”, „corupției instituționalizate” din Romnia, atacurile directe fiind îndreptate, firesc, către Ministerul Justiției. Mai nou, pe mai vechi, Ministerul Jutiției arată, le tot arată cetățenilor, că, uite, are și mamă și tată, arată că doar el drege focul legilor în România, numai că impresia generală este că Justiția română are mai mulți tați (prin Parlament, pe lângă Parlament, prin legături de rudenie și amiciție economico-fiscală), mai mulți tați și o singură mamă, Legea Țării. Cea mai jalnică figură în Justiția română de până în prezent o face ministrul Justiției, un ministru „brav”, cu ale cărui atitudini s-a obișnuit și Comisia Europeană, până acolo că nu-l mai bagă în seamă. E ca o jucărie stricată care, defectă fiind, din când în când mai cârâie din resorturi.
  Și în Piața Petru Rareș din Bistrița s-au adunat circa 200 de manifestanți, care au protestat și au revendicat pentru țară legi sănătoase și clare, care să pună capăt definitiv corupției din toate sectoarele de activitate.

   

  Votează acum!

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Cititor de Bistrita

  Iar ati gresit. Nu "romanii au demonstrat pe strazi " ( chiar daca sunt de nationalitate romana si sau altele... ) ... ci era corect sa scrieti ca " cei din opozitie " , mobilizati de PNL-USL... etc. etc. sub pretextul ca "ei apara justitia " ( care justitie ? ) ... avand doar un prilej sa "mai urle " si ei pe ici pe colo... poate s-or indura americanii sau altcineva... sa "tabarasca" peste noi , sa ne faca "colinie " ... si sa implementeze o cu totul altfel de "administratie si guvernare "...
  Nu mai folositi cuvintul "romanii"... ca este prea la modul general si stiti bine ca cei care au ales la putere PSD-ALDE... tot romani sunt si sunt majoritari , ca altfel ar fi cazut de la putere demult . Nu vedeti ca pe ici pe colo, sunt doar cativa ( cateva zeci ,ori sute... ) care protesteaza si nu ei ne reprezinta pe noi toti, marea majoritate covarsitoate a acestei ROMANII !

  imaginea utilizatorului Cititor de Bistrita

  Gresit ! Nu "romanii"... ci " unii dintre romanii aflati in strainatate "... Va rugam nu ne mai amestecati pe toti in aceiasi "oala" ! Chestiunea cu "justitia romana" a fost doar un pretext si cei care "au iesit in strada" sunt doar cei care sunt simpatizantii PNL-ului ... sau poate... poate si ai acestui USR, sau PMP...
  Cica "romanii"... care (?) ... cei citiva... la care sa-u uitat trecatorii din acele locuri... ca la "ursul din poadure " ... ? !

  imaginea utilizatorului Corect

  Vreo două sute de români au manifestat și la Bistrița împotriva caracatiței pesediste.

  imaginea utilizatorului Alt cititor de Bistrița

  PSD-ul prins că fură,
  La români din cratiță,
  Lumea toată îl înjură
  Ca pe-o caracatiță!!!

  imaginea utilizatorului Vizitato: Virgil Rațiu

  Fraților, lăsați „povestea” în coteț! Dacă nu puteți utiliza semne diacritice nu scrieți aici
  pentru că nu se înțelege nimic. Ba dimpotrivă... Din textele de mai sus, semnate „Cititor de Bistrita”, rezultă că eu, autorul, am ceva cu „romanii”, că scriu despre „romani”, nu despre „români”, așa cum textul publicat este foarte clar.
  Unii chiar ar putea înțelege că am ceva cu romii, de la Roma, dacă s-ar pune accent pe ultimul „i” din „romani”. Plus că textele de mai sus sunt semnate de același „vizitator” care, nemulțumit de prima variantă a replicii adresate mie (în apărarea PSD+ALDE, musai), comite aceeași greșeală ca și în prima intervenție. Cine pe cine crede fraier în acest caz?... Autorul pe toți cititorii „Mesagerului”, cei atât de ușor de manipulat, cum sugerați că ar fi considerați de mine?

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close