(FOTO) Cadavrul bărbatului din Salva înecat în Sălăuța a fost găsit în zona localităţii Nimigea de Sus

-A A +A

(FOTO) Cadavrul bărbatului din Salva înecat în Sălăuța a fost găsit în zona localităţii Nimigea de Sus
  Cadavrul unui bărbat a fost găsit marţi, în jurul orei 14.00, în apele râului Someș, în dreptul satului Nimigea de Sus, aproape de puntea pietonală de lângă stația de carburanți.
  Trupul neînsuflețit era oprit sub o banchiză de gheață, la circa 5 metri de mal. Din informațiile polițiștilor, este vorba despre Ioachim Lari, bărbatul în vârstă de 66 de ani, din comuna Salva, dispărut în apele Sălăuței în seara zilei de 8 ianuarie.
  O echipă formată din polițiști și pompieri SMURD a ajuns la fața locului, pentru cercetări. După identificare, cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei şi pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.
  Dispărut în urmă cu mai bine de două săptămâni, în zona podului din centrul Salvei, Ioachim Lari a fost căutat de polițiști, pompieri și localnici aproape în fiecare zi.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close