|

Piatra Fântânele găzduiește, în weekend, Festivalul de schi fond și biatlon

-A A +A

Piatra Fântânele găzduiește, în weekend, Festivalul de schi fond și biatlon
  După ce, weekend-ul trecut, la Piatra Fântânele a avut loc un concurs internațional de atelaje canine, localitatea se pregătește să găzduiască, sâmbătă şi duminică, Festivalul de schi fond și biatlon. Ajunsă la cea de-a VI-a ediție, această manifestare sportivă este organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud, CSM Bistrița, Liceul cu Program Sportiv și Tășuleasa Social și sprijinită de Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, primăriile de pe Valea Bârgăului și instituții de ordine publică și protecție civilă din județ.
  În cele două zile de festival, pe Pășunea Rusu de la Piatra Fântânele se vor desfășura concursuri de schi fond, concursuri de sanie, o demonstrație militar-aplicativă și jocuri de iarnă. Spectatorii sunt așteptați cu multă distracție, voie bună, dar și cu ceai cald și fasole cu ciolan, dau asigurări organizatorii.
  foto: Facebook Rodica Drăguș

  Cristina Rusu

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close