Peste 30 de școli din Bistrița-Năsăud au încă WC-ul în curte

-A A +A

Peste 30 de școli din Bistrița-Năsăud au încă WC-ul în curte
Chiar în ziua în care România a sărbătorit Mica Unire, ministrul Educației, Liviu Pop, a prezentat o statistică îngrijorătoare: peste 2.000 de unități de învățământ au toalete în curte.
La 159 de la Unirea Principatelor Române avem 2.418 unităţi şcolare cu grupurile sanitare în exterior. Prin programul de guvernare PSD-ALDE, în cel mult 3 ani, autorităţile locale, judeţene şi centrale vor face ca toate unităţile şcolare din România să aibă condiţii decente pentru educaţia elevilor şi preşcolarilor”, a postat, miercuri, ministrul Pop pe pagina sa de Facebook.
Potrivit statisticii prezentate de Liviu Pop, în Bistrița-Năsăud numărul unităților școlare cu grupuri sanitare în exterior se ridică la 34, cifră ce ne situează pe locul 19 în clasamentul celor 41 de județe ale țării.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

imaginea utilizatorului Balan Marius- ecologist PV

CACASTOREA e in ocol da noi suntem fuduli. Avem PANA de PAUN la intrarile in judet. Avem luminite si tragem cu HARTIFICII prin tate comunele de Revelion. Avem centre turistice prin mai tate comunele care stau inchise 24 din 24 . Stricam bani pe grupuri statuare si alte multe ghidusii. Vai de curu nost , si al elevilor care trebe sa le si foloseasca . Buzile ca doar nu toaletele. D-aia nici nu putem grai fain. NO !

imaginea utilizatorului Balan Marius- ecologist PV

Elea is CACASTOARE de ocol nu veceuri. Bine batar ca avem PANA de PAUN, adica semne noi si scumpe la intrarile judetului BN. Amaratu daca nu-i fudul nu s-ar numi roman.A se traduce (administratia)

imaginea utilizatorului Profesor în expectativă

PSD nu o să poată plăti salariile mărite profesorilor și o să facă concedierii masive în învățământ sub acoperirea comasării unor școli. Generala Tabără a început să umble prin școli pe unde caută „victime”.

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close