(FOTO) Percheziții ale mascaților la un bloc din orașul Năsăud

-A A +A

(FOTO) Percheziții ale mascaților la un bloc din orașul Năsăud
  La primele ore ale dimineții de joi, mare le-a fost mirarea trecătorilor din zona Autogării din Năsăud când au văzut cum mascații au luat cu asalt blocul A3. Din primele informații se pare că este vorba despre percheziții efectuate la un apartament în care locuiesc cu chirie mai mulți tineri. 

   Se pare că perchezițiile fac parte dintr-o operațiune coordonată de polițiștii din Brașov vizând o rețea infracțională specializată în spălare de bani. În total au fost efectuate 12 percheziții pe raza județelor Bistriţa-Năsăud, Arad, Cluj şi Prahova, la sediile unor societăți comerciale și la locuințele mai multor persoane bănuite de crearea unui prejudiciu de 1.500.000 de euro.
  În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de spălare a banilor, prin crearea unor multiple circuite fictive cu sume de bani, provenind aparent din operaţiuni cu caracter transnațional şi investiţii de echipamente şi mijloace fixe, cu intenția de a le transfera în contul unor societăţi controlate, din afara ţării. (...) La finalizarea perchezițiilor, zece persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov, în vederea audierii”, potrivit Poliției Române.

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (5 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului jurist

  Pe surse, perchezițiile matinale s-au făcut la cele două apartamente în proprietatea familiei ing. Daniel și ing. Tincuța Purel. Se pune un semn de întrebare, cu demiterea imediată din funcția de director, de la Groapa de gunoi -Tărpiu, a lui Daniel.
  De la „Acțiunea Motorina” am început să mă plitisesc dar iată că și în micul oraș grăniceresc s-a resuscitat corupția, care a devenit „sport” național.

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close