(FOTO) Mașină intrată într-un cap de pod, pe dealul Mocodului. O pasageră a fost rănită

-A A +A

(FOTO) Mașină intrată într-un cap de pod, pe dealul Mocodului. O pasageră a fost rănită
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  Dimineața de miercuri a venit cu necaz pentru o tânără șoferiță din satul Mocod. Aflată la volanul unui BMW, conducătoarea auto își ducea bunica la Năsăud, pentru efectuarea unor analize medicale, însă la coborârea dealului Mocodului, într-o curbă a Drumului Național 17D, nu a adaptat viteza și a derapat din cauza poleiului, intrând într-un cap de pod betonat. Din nefericire, impactul s-a produs chiar pe partea pasagerei din dreapta, o femeie de 70 de ani. În urma impactului violent, bătrâna a suferit politraumatisme la cap și torace. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru ca femeia să fie extrasă din mașină, ea nefiind încarcerată. Conștientă și coperantă, victima a fost transportată de ambulanța SMURD la spitalul din Năsăud. Cu alcooltestul negativ, șoferița este cercetată de polițiști pentru vătămare corporală din culpă.

  Aprecierea dvs: - Media: 4.7 steluţe (3 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Cititor de Bistrita

  Este o catastrofa cu toate aceste "lucrari de arta " cum le numesc cei de la "drumuri "... pe care efectiv nu le-a vopsit nimeni , nu le-a marcat si nici semnalizat asa cum prevede anexa la Legea circulatiei ... si efectiv noaptea, pe timp de ceata densa, ploi ori ninsoare, nu le vezi si numai imprejurarea si providenta face ca TOATA LUMEA sa nu dea peste ele ... nu numai "amaratul ( de sofer )" in cauza, pe care a picat pocinogul, apoi chiar daca n-ar fi respectat el anumite reguli... si... nimeni nu controleaza acest aspect si nu ia masuri de inlaturarea acestor pericole publice .

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Economic

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close