|

Furt din magazin, furt din buzunar. Prejudicii recuperate

-A A +A

Furt din magazin, furt din buzunar. Prejudicii recuperate
La data de 6 februarie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz Băi au identificat un tânăr de 18 ani, din Rodna, bănuit de comiterea faptei. Tânărul este cercetat pentru faptul că, în noaptea de 4/5 februarie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o unitate comercială de pe raza comunei Rodna, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.000 lei. Valoarea prejudiciului a fost recuperată în totalitate. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
***
La aceeași dată, 6 februarie a.c., în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița - Biroul de Investigații Criminale au identificat un bărbat de 35 ani, din Tiha Bârgăului, bănuit de comiterea faptei. Bărbatul este cercetat pentru faptul că, la data de 23 ianuarie a.c., în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale, ar fi sustras din buzunarul hainei unei persoane suma de 1.500 lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate de polițiști. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiuni de furt.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Economic

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close