Partidul Verde: „Temele pe care PER le abordează nu au nicio legătură cu ecologia”

-A A +A

Partidul Verde: „Temele pe care PER le abordează nu au nicio legătură cu ecologia”
La două zile după declarațiile publice făcute la Bistrița de către președintele Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, reprezentanții organizației județene a Partidului Verde au reacționat, într-o conferință de presă susținută miercuri.

Nu merită să luăm în seamă afirmațiile acestei persoane complet decredibilizate la nivelul opiniei publice, care vrea să se mențină în atenția publică cu subiecte de cancan, cum este propunerea de legalizare a prostituției”, a declarat președintele organizației Bistrița-Năsăud a Partidului Verde, Cristian Țetcu.
Se vede că, în aprecierea PER, pentru România toate problemele economice și sociale sunt rezolvate de PSD și a mai rămas doar prostituția, statul paralel, DNA și președintele Iohannis care mai încurcă, iar PER, de această dată soldatul de serviciu al alianței PSD-ALDE, trebuie să stea aliniat în rândurile lor”, a mai adăugat el.
Conform celor precizate de verzii bistrițeni, Partidul Verde este singurul din România recunoscut și acceptat în familia partidelor verzi europene.
Noi promovăm interesele românilor, ca cetățeni europeni, și considerăm să ne ridicăm permanent la standardele politicilor de mediu, economice și sociale necesare pentru a fi printre elite”, a mai spus Cristian Țetcu.
În opinia reprezentanților Partidului Verde, modul în care PER face politică este „condamnabil și lipsit de cel mai elementar bun-simț”.
Nu suntem un partid de rucsac, așa cum consideră Dănuț Pop, și nu vrem să ne coborâm la nivelul declarațiilor reprezentantului PER”, a spus, la rândul său, Lucian Moldovan, vicepreședinte județean al Partidului Verde.
Temele pe care PER le abordează nu au nicio legătură cu ecologia”, a afirmat, de asemenea, și Ștefan Ambruș, secretar al filialei Bistrița-Năsăud.
Președintele organizației municipale a verzilor bistrițeni, Marius Bălan, a ținut să puncteze, la rândul său, că tocmai această atitudine a unor persoane din conducerea PER a fost motivul pentru care, după șapte ani în care a fost membru în filiala bistrițeană a acestui partid, a ales să se înscrie în Partidul Verde, acolo unde activează de trei ani.
Referitor la acțiunile Partidului Verde, comparativ cu cele ale PER, Cristian Țetcu a ținut să evidențieze că nu PER a susținut comunitatea din Tărpiu, care a protestat acum doi ani cu privire la modul în care este administrată groapa de gunoi din localitate, și nu PER a protestat față de modificările la Legea Silvică, care permite acum construirea de gropi de gunoi în păduri. El a mai amintit de protestele membrilor Partidului Verde legate de poluarea apelor din județul Bistrița-Năsăud, opoziția activă față de construcția ilegală a microhidrocentralei de la Lunca Ilvei, precum și de luările de poziție la nivel național cu privire la riscul de infringement pentru România în privința poluării aerului.
Deși PER, în urma alegerilor locale din 2016, are reprezentanți în Consiliul Local Bistrița, conducerea județeană a Partidului Verde îi acuză pe aceștia de pasivitate atunci când vine vorba de problemele de mediu ale municipiului.
Din nefericire pentru români, partidele politice ajunse în Parlament și cele care se gudură în apropierea lor sunt reprezentate de persoane care se folosesc de programe electorale populiste și mincinoase, cu care păcălesc românii să îi voteze. (...) Toate aceste intenții sunt mascate zgomotos cu anunțuri de felul celor prezentate de PER”, a mai declarat Cristian Țetcu. 

Aprecierea dvs: - Media: 3 steluţe (2 voturi)

Comentarii

imaginea utilizatorului pensionar

Peristilor, hia v-o fost ? Ati servit-o de la verzi. Pe buna dreptate.

imaginea utilizatorului colegul  lui  Balan

Pe cand niste prezervative in forma de bradut ? Efectul erotic ar fi total.

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close