Primăria Maieru, pregătită să construiască un pod peste râul Someș cum altul nu-i

-A A +A

Primăria Maieru, pregătită să construiască un pod peste râul Someș cum altul nu-i
  Administraţia comunei Maieru continuă investiţiile semnificative în infrastructura stradală. În următoarea perioadă, primarul Vasile Borș va da drumul la lucrările de modernizare a podului peste Someș, cale de acces care leagă DN 17D de o zonă foarte populată a comunei, și anume Purcioaia.
  Va fi un pod din metal, cu o arhitectură unicat, în cadrul unei investiții de 2,2 milioane de lei, susținută prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Pe 22 februarie vom purcede la deschiderea ofertelor pentru Proiect Tehnic și Execuție, la pachet, obiectivul urmând să încununeze recenta modernizare a străzii de pe dealul Purcioaia, prin care a fost recepționat un prim pod din cele două cuprinse în proiectul amplu de asfaltări”, ne-a declarat, marți, primarul Vasile Borș.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Halal articol, voi ăștia ce scrieți articolele mai mergeți și în teren?
  Sau doar ce va plătește primarul sa ii mai faceți putina reclama, pai uitati-va cum arata purcioaia, cum arata hajul, cum arata Maieru in general, cu întreruperi de apa și curent din două în două zile
  Cică continua investițiile semnificative..poi ce naiba investiții o făcut că o asfaltat o strada atâta!!!
  Mai ai doi ani atâta domn primar, incerca sa ne mulțumești că pt noi nu ai făcut nimic. Încearcă să faci cva pt ulițele astea, noi de asta te-am ales sa faci ceva, dar până acuma ne-ai dezamăgit , fara sa te superi daca și peste doi ani vom și fără canalizare și asfalt , cu toate podurile și investițiile semnificative care noi nu le vedem, nu mai are rost sa ne ceri votul!
  O zi buna și spor la munca

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Canalizare și asfalt pe când?

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close