Proiecte de milioane, în 2018, la Măgura Ilvei

-A A +A

Proiecte de milioane, în 2018, la Măgura Ilvei
Pe agenda de investiții din acest an a administrației comunei Măgura Ilvei se regăsește implementarea atât a proiectelor finanțate din fonduri guvernamentale în etapa a doua a Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), cât și a celor sprijinite cu bani europeni.
După cum ne-a spus primarul Valer Avram, sunt la un pas să înceapă lucrările de construire a podurilor de acces și a punților pietonale peste râul Ilva, pentru care sunt alocați circa 3 milioane de lei.
Execuția va cădea în sarcina specialiștilor de la compania Frasinul Anieș, cu termen de finalizare într-un an și jumătate”, a spus primarul Avram.
Tot în cadrul PNDL, peste 9,7 milioane de lei urmează a fi folosiți pentru extinderea rețelelor de apă potabilă și canalizare, lucrările urmând să înceapă în această primăvară, în timp ce aproape 1 milion de lei (tot pe PNDL) sunt așteptați pentru construirea unei școli în satul Arșița.
Pe de altă parte, în cadrul proiectelor finanțate din bani europeni prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, printr-un proiect de 1,5 milioane de euro se vor rândui circa 10 kilometri de drumuri forestiere.
Acesta este cel de-al treilea proiect de modernizare a drumurilor forestiere în comuna Măgura Ilvei, fapt ce ne va ajuta să finalizăm în totalitate accesurile la proprietățile localității noastre”, a ținut să mai sublinieze primarul Valer Avram.

 

Aprecierea dvs: - Media: 4.8 steluţe (5 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close