Primăria Rebrișoara se pregătește să se mute în clădirea dispensarului medical

-A A +A

Primăria Rebrișoara se pregătește să se mute în clădirea dispensarului medical
  În acest an, administrația comunei Rebrișoara se va muta într-un nou sediu, întrucât cel actual, găzduit la etajul Căminului Cultural, va intra într-un proces de modernizare, urmând a fi integrat așezământului de cultură.
  După cum ne-a anunțat, joi, primarul Viorel Clapău, investiția în reabilitare capitală a întregii clădiri se ridică la 550.000 de euro (fără TVA), asiguraţi din fondurile europene ale Programul Național de Dezvoltare Rurală.
  În ansamblul lui, modernizatul Cămin Cultural va urma să găzduiască, în spațiile primăriei, muzeul și biblioteca satului. Noi, ca administrație locală, vom activa în spațiile ce vor intra în reabilitare la etajul dispensarului medical uman, cheltuielile de reabilitare fiind acoperite din bugetul local, pentru care am alocat 1,3 milioane de lei. Lucrările pentru ambele obiective vor demara în această primăvară, primăria urmând a fi mutată temporar în spațiile din sala mică de sport”, a dat detalii primarul Viorel Clapău.
  Potrivit edilului, alte proiecte de investiții pe 2018 vizează extinderea reţelelor de apă și canalizare pe Gersa (1,5 milioane de euro, prin PNDR), modernizarea infrastructurii rutiere pe un tronson ce însumează circa 9 kilometri (1 milion de euro), modernizarea a trei străzi (90.000 de euro, prin Grupul de Acțiune Locală „Țara Năsăudului”), o altă modernizare de străzi, în lungime de 6 kilometri (asigurată din fondurile guvernamentale ale Programului Național de Dezvoltare Locală, cu o valoare de 3,6 milioane de lei), realizarea unui nou monument al eroilor (buget local).

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (3 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Cititor de Bistrita

  Si cei de la "dispensarul medical"... unde se muta, la "buda" din curte ?

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close