|

Sfaturi de la poliţişti în târgul din Lechința, pentru prevenirea furturilor

-A A +A

Sfaturi de la poliţişti în târgul din Lechința, pentru prevenirea furturilor
  Prevenirea furturilor din genți, poșete, buzunare, precum și a furturilor din locuințe reprezintă o prioritate de prevenire pentru Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și în acest an.
  Joi, 8 februarie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Secției 4 de Poliție Rurală Beclean, au desfășurat o activitate de informare cu ocazia târgului săptămânal din localitatea Lechința. Persoanele prezente la târg au stat de vorbă cu polițiștii și au primit din partea lor materiale informative pe tema prevenirii furturilor din genți, poșete, buzunare, a tâlhăriilor, dar și a furturilor din locuințe. Polițiștii au discutat cu femeile în vârstă - categorie socială mai vulnerabilă, spunându-le ce pot face pentru a nu ajunge în situații de risc, cum trebuie purtată geanta sau portofelul, ce ținem în buzunar sau unde păstrăm telefonul mobil atunci când suntem în zone aglomerate. Majoritatea persoanelor cu care s-a discutat au concluzionat, uneori din propria experiență, că cel mai adesea cel mai bine știe să se protejeze o persoană care a fost victima unui furt. Sfaturile date de polițiști însă au fost binevenite și demne de luat în considerare pe viitor.

  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close