|

Serviciile Permise, Înmatriculări, Paşapoarte, Evidenţa Persoanei şi cazier, într-un singur loc, pe strada Grănicerilor

-A A +A

Serviciile Permise, Înmatriculări, Paşapoarte, Evidenţa Persoanei şi cazier, într-un singur loc, pe strada Grănicerilor
  Secretarul general al Ministerului Administrației și Internelor, chestorul de poliție Bogdan Mihail Ivănescu, s-a aflat, vineri, în vizită de lucru în județul nostru. Vizita a fost prilejuită de aprobarea, în ședința de vineri a Guvernului, a Memorandumului privind terenul pe care urmează să se construiască în Bistriţa un Centru Integrat de Servicii Publice Comunitare.
  Noul sediu pentru Permise, Înmatriculări, Paşapoarte, acte de identitate şi cazier va fi unul modern, orientat spre cetăţean, asigură reprezentanții autorităţilor locale.
  La Bistrița, secretarul general al MAI, însoțit de prefectul Victor Frenţ, subprefectul Ciprian Ceclan-Oprea și viceprimarul Cristian Niculae, a vizitat terenul pe care se va construi acest centru și a analizat căile de acces, parcarea și amplasarea viitoarei construcții. De asemenea, au avut loc discuții cu privire la reabilitarea și modernizarea Palatului Administrativ.
  Consider că astfel s-a făcut un pas concret pentru realizarea obiectivului Centru integrat de servicii publice comunitare, fapt care va duce cu siguranță la decongestionarea traficului rutier în zona centrală a orașului, deoarece serviciile de înmatriculare, permise, cazier judiciar, pașapoarte și evidență a persoanelor vor fi într-un singur loc, pe strada Grănicerilor. Cu oceastă ocazie i-am prezentat domnului secretar general al MAI terenul pe care Primăria Municipiului Bistrița îl va pune la dispoziție pentru realizarea acestui obiectiv important. Mă bucur când ideile devin realitate, când prin demersurile noastre reușim să îmbunătățim calitatea vieții cetățenilor orașului Bistrița!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a viceprimarului Cristian Niculae.
  Alte vizite de lucru au avut loc, tot vineri, la IPJ, Arhivele Naţionale, ISU și IJJ, unde domnul secretar general al MAI a avut discuții cu fiecare dintre conducerile instituțiilor, cu privire la problemele și proiectele acestora. Mulțumim domnului Bogdan Mihail Ivănescu, chestor principal de poliție, secretar general al Ministerul Afacerilor Interne, România, care ne-a asigurat de sprijinul său și îl mai așteptăm în județul nostru, mai ales că are rădăcini din partea mamei aici, în Bistrița, unde a și copilărit”, precizează Prefectura.

  Cristina Rusu

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Cititor de Bistrita

  Presupun ca intr-o cladire a armatei, lasata fara utilitate... urmare a reorganizarii ( desfiintzarii ) unor unitati militare si care este tot din banii publici ! Bine ar fi daca ar fi asa, nu sa cumpere alte cladiri din sectorul privat ori sa construiasca alte cladiri pe banii publici, atata vreme cat exista o "gramada" ...abandonate si ramase fara utilitate publica , cu a fost si cazul Jandarmeriei, cand au fost "azvarliti " cu musaiul intr-o fosta cladire a fostei Fabrici de Materiale de Constructii... cu o locatie si o curte improprie unei unitati militare ... pe bani "grei " .
  Mai bine pe banii aia, ati construi un "Camin pentru batranii cu dizabilitati " ( azil... cum ii spune popular) si Serviciul Public Comunitar, puneti-l intr-o cladire a armatei... Nu va fie frica... n-o sa "mance nimeni pe nimeni " ...daca sta impreuna cu unitatea militara care mai exista ( inca... ) .

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close