|

Pârtia Cocoș a mai funcționat puţin. Apoi... iarna a dat, iarna a luat

-A A +A

Pârtia Cocoș a mai funcționat puţin. Apoi... iarna a dat, iarna a luat
  Bistrițenii iubitori de sporturi de iarnă au avut acces, duminică, pe Pârtia Cocoș, deschiderea acesteia fiind posibilă datorită zăpezii căzute începând de la mijlocul săptămânii trecute și temperaturilor mai scăzute. De asemenea, la menținerea stratului de nea au contribuit şi tunurile de zăpadă instalate pe pârtie. Astfel, numeroși bistrițeni au ales, în weekend, să schieze sau să se bucure pur și simplu de o zi de iarnă, aproape de casă, pe pârtia Cocoș. Dar cum iarna a dat, iarna a şi luat, luni primăria anunţând că pârtia nu mai poate fi folosită, din cauza „condiţiilor meteorologice nefavorabile”.
  Pârtia Cocoș este una dintre cele mai controversate investiții ale municipalității, din cauza costurilor ridicate ale investiţiei (peste 4 milioane de euro) și a faptului că, fiind amenajată într-o zonă de deal, nu poate funcționa decât puține zile pe an.
  În lungime de 1.300 m, Pârtia Cocoș beneficiază de telescaun cu patru locuri, care are o capacitate de transport de 1.300 persoane pe oră. Abonamentul la telescaun, pentru o zi, este de 30 de lei pentru adulți, 20 lei pentru tinerii între 15 -18 ani și pentru persoanele care au mai mult de 65 ani și 10 lei pentru copii.
  foto: Facebook Lucian Relea

  Cristina Rusu

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close