|

Consiliul Local al Tinerilor Bistrița, formulă nouă, proiecte noi

-A A +A

Consiliul Local al Tinerilor Bistrița, formula nouă, proiecte noi
După ce, la sfârșitul lui 2017, liceenii din școlile municipiului și-au ales reprezentanții, săptămâna trecută a fost constituit noul Consiliu Local al Tinerilor Bistrița, aflat la cel de-al șaselea mandat. Acest consiliu este condus de primarul tinerilor din municipiu, Loredana Pop, de la Colegiul Naţional „Andrei Mureșanu”, ajutată de vicepreședinții Maria Matean, de la Colegiul Tehnic Infoel, și Elisabeta Nicolae, de la CN „Andrei Mureșanu”, și de secretarul consiliului, Carmen Mariș, de la CT Grigore Moisil. Actualul Consiliu Local al Elevilor din Bistrița și-a stabilit și câteva proiecte, cele mai importante fiind, după cum se anunță pe site-ul Primăriei Bistrița: Festivalul CoolŢi – muzică, teatru, karaoke, expoziţii foto, desene, graffiti, întâlniri cu scriitori contemporani; Relaţionare prin cultură – lectură în Parcul Municipal; Festivalul de film în aer liber; Întâlniri gastronomice și Maratonul bicicletelor.
,,Consiliul Local al Tinerilor Bistrița este un organism reprezentativ al tinerilor afiliat Primăriei Municipiului Bistrița și înființat în anul 2006. Este construit după modelul Consiliului Local al Municipiului Bistrița, se compune din 21 de elevi de la liceele bistrițene aleși prin vot secret, direct și liber exprimat”, se spune pe pagina de Facebook a acestuia.

Cristina RUSU

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close