|

La LPS continuă pregătirea viitorilor campioni la biatlon

* locul III la CN pentru copii și cadeți de la Predeal

-A A +A

La LPS continuă pregătirea viitorilor campioni la biatlon
  În weekend s-a desfășurat, la Predeal, Campionatul Național de Biatlon, pentru copii și cadeți, la care au participat în jur de 100 de sportivi de la cluburile de profil din țară.
  La această competiție, județul nostru a obținut locul III și medalie de bronz, prin echipajul de ștafetă de la cadeți, format din Iftimie Florin, Dan Ionuț și Prodan Vasile. Doi dintre acești copii sunt elevi la LPS Bistrița, iar cel de-al treilea, Prodan Vasile, este elev al Școlii Gimnaziale din Bistrița Bârgăului.
  Cei trei sportivi practică schiul de trei ani și se pregătesc în cadrul grupei de performanță de la Liceul cu Program Sportiv Bistrița, sub coordonarea antrenoarelor Rodica Drăguș și Maria Ilie. Astfel, în timp ce Alin Cioancă se bate pentru România la Jocurile Olimpice de Iarnă din Coreea de Sud, antrenoarea Rodică Drăguș, împreună cu colegii săi, pregătește viitorii campioni.

  Cristina RUSU

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close