Semimaratonul montan de la Bichigiu, în folosul unei familii care are nevoie de o casă

-A A +A

Semimaratonul montan de la Bichigiu, în folosul unei familii care are nevoie de o casă
  Așa cum am anunțat, prin grija bichigeanului stabilit în Austria Dorin Oniga, pe data de 9 iunie, în satul Bichigiu va fi organizat un concurs de semimaraton montan, eveniment sportiv ce se constituie într-o premieră pentru colțul de rai de la poalele Țibleșului.

  Marți, Dorin Oniga a venit cu completări ce ating corzile sensibile ale oamenilor, și anume că întrecerea va fi organizată pentru casa ce urmează a fi construită în folosul unei familii nevoiașe din localitate. Între alţii, a confirmat prezența și cunoscutul pompier bistrițean Nicolae Bălan, multiplu campion național la această categorie.
  Începeți vara 2018 cu o alergare într-un cadru tihnit, la țară. Alergători, oameni de bine, iubitori de natură, vă așteptăm la Semimaratonul de la Bichigiu! Da, acel Bichigiu din Bistrița-Năsăud. Nu poți alerga un semimaraton pe dealuri? Niciun bai, avem proba de ștafeta. 10 km împărțiți fix la 4! Copiii au Crosul lor, pe ulițele satului. Noi vă pregătim un traseu superb, iar taxa de înscriere se duce la Anișoara și la cei doi băieți ai ei. Au nevoie de o casă. De o acasă! Curioși? Mâine vine evenimentul cu multe detalii. Mulțumim lui Bălan Nicolae că a acceptat cu atâta drag să ne reprezinte evenimentul”, a anunțat, marți, Dorin Oniga, pe pagina lui de Facebook. 

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (4 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close