|

Acțiune comună Poliție – RAR, pe raza comunei Dumitra. Amenzi în valoare totală de 5.635 de lei

-A A +A

Acțiune comună Poliție – RAR, pe raza comunei Dumitra. Amenzi în valoare totală de 5.635 de lei
Marţi, 13 februarie a.c., polițiștii Postului de Poliție Dumitra au organizat și desfășurat acțiuni rutiere pe DN 17C, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, prin depistarea în trafic a tuturor celor care încalcă regulile de circulație și pun în pericol siguranța atât a lor, cât și a celorlalți participanți la trafic. Acțiunile s-au desfășurat pe raza comunei Dumitra și au participat și reprezentanți ai Registrului Auto Român, care au verificat starea tehnică a autovehiculelor. Echipele de control au urmărit verificarea sistemului de frânare, a celui de reducere a zgomotului şi a emisiilor poluante, a mecanismului de direcţie, a instalaţiei de iluminare/semnalizare, existenţa şi autenticitatea seriilor/numerelor de identificare ale vehiculelor, precum și legalitatea montării şi utilizării luminilor de altă culoare sau intensitate, a dispozitivelor ori accesoriilor de avertizare, altele decât cele omologate. De asemenea, au fost verificate sistemul de rulare (punţi, roţi, anvelope şi suspensie), corectitudinea datelor din certificatul de înmatriculare și concordanţa acestora cu datele şi caracteristicile tehnice ale vehiculelor, deţinerea inspecţiei tehnice periodice şi valabilitatea acesteia.
Astfel, au fost constatate și aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, conform OUG 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de 5.635 de lei. Totodată, au fost retrase patru certificate de înmatriculare pentru diferite abateri rutiere și a fost reținut un permis de conducere.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

imaginea utilizatorului Cititor de Bistrita

Luati-i domnilor pe toti cu "volan pe dreapta " , cu numere de Irlanda si de Anglia si cu tot felul de gioarse cu ITP-ul expirat si cu masini radiate din circulatie , sau cumparate si netranscrise pe numele lor , cu masini in spatele carora trebuie sa aprinzi farurile dein cauza fumului si noxelor pe care le scot prin esapamente . Foarte bine ! N-ar strica si confiscarea masinilor ... daca sunt cumparate si netranscrise ori daca autorii infractiunilor s-au folosit de astfel de masini , indiferent de valoare si ale cui sunt .

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close