La Năsăud a început o nouă campanie antiavort, cea de-a șaptea

-A A +A

La Năsăud a început o nouă campanie antiavort. Cea de-a șaptea din ultimii cinci ani
Cea mai mare mişcare pro viaţă la nivel mondial, campania „40 de zile pentru viaţă”, a reînceput la Năsăud în 14 februarie. După cum ne-a anunțat profesoara Saveta Comes, coordonator local, este pentru a șaptea oară când creştinii năsăudeni s-au unit în post, rugăciune şi veghe paşnică pentru încetarea avorturilor. Campania se va desfăşura în locul devenit deja tradițional, pe trotuarul de peste drum de intrarea principală a Spitalului Orășenesc „Dr. George Trifon”, până în data de 25 martie. Nici de această dată nu lipsesc pancartele cu mesaje pro viaţă ori materialele informative.
Îi aşteptăm în stradă pe toţi cei care preţuiesc viaţa, care doresc să combată orice urmă de violenţă şi de nedreptate şi pentru care demnitatea umană are o valoare nemăsurată. Trista realitate arată că ne-am avortat ca națiune 23 de milioane de copilași și că avorturile continuă. Statistic, suntem printre primele țări din lume în ceea ce privește numărul de avorturi. De aceea, invităm pe fiecare dintre dumneavoastră să ia parte la această acțiune, fie prin rugăciuni spuse cu această intenție, fie prin post sau participare la veghe”, a ţinut să sublinieze Saveta Comes.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

imaginea utilizatorului Cititor de Bistrita

Mereti ma si munciti ceva si nu mai urlati pe drumuri ca vreti voi ca femeia sa fie pe post de " va.ca dusa la ta.ur " ... si lasati-o sa-si aleaga ea personal viata si "sep.telul "... ! Cu idei de-ale voastre de prost gust, s-a umplut aceasta societate de tot felul de ni.mu.rugi si de han.di.capa.ti cu tot felul de boli si de handicapuri , care sunt o " pacoste " pe banii nostri publici !
Lasati fiecare familie sa-si aleaga numarul de membrii pe care are puterea economica sa-i creasca, sa-i intretina, sa le asigure sanatatea , scolarizarea , o calificare utila social... si o viitoare familie etc. etc. etc. si nu altfel ! Nu mai urlati iurea, ptr ca aveti idei tam.pite si depasite social .

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close