Liceul de Muzică „Tudor Jarda”, 20 de ani de activitate

-A A +A

Liceul de Muzică „Tudor Jarda”, 20 de ani de activitate
  La Biblioteca Județeană „George Coșbuc” a avut loc, miercuri, o manifestare care a marcat 20 de ani de activitate a Liceului de Muzică „Tudor Jarda”. Evenimentul a fost coordonat de directorul instituţiei de învăţământ, prof.dr. Raluca Roxana Mărginean, alături de care au fost prezenți foștii directori ai școlii: Florea Sfechiş, Adriana Lucia Neculai, Nicolae Gavril Făgărăşan, Titus Octavian Biriş, Claudiu Şular, Lucia Gabriela Gherman, Liana Bâca, Ioan Cristian Conţ și membri ai prezentului corp profesoral.
  Directorul Mărginean a prezentat pe scurt activitatea bogată a școlii pe parcursul celor două decenii, subliniind premiile câștigate de elevi la concursurile școlare, spectacolele reușite, dăruirea cu care profesorii s-au dedicat procesului educativ, de asemenea, a fost amintit faptul că în liceu se formează prima generație de învăţători-educatoare. Nu în cele din urmă, Raluca Roxana Mărginean a exprimat speranța pentru condiții de lucru foarte bune în școală, după reabilitarea imobilului, perioadă în care cursurile se vor ține în altă clădire. Au fost rostite numele unor personalități pe care le-a dat scenei lirice „Tudor Jarda” - îi amintim pe Ștefan Pop, Anita Hartig, Ovidiu Daniel Purcel, Ioana Galu, respectiv muzicii populare - Anuţa Motofelea, Oana Matei, Larisa Bozbici, Alina Ceuca. Un moment emoționant al manifestării a fost lansarea ,,Cărții școlii”, coordonată de profesorii Raluca Roxana Mărginean și Zaig Richard Erich.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 3 steluţe (2 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Economic

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close