|

Poveștile copilăriei, la Mediateca Bibliotecii Județene „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud

-A A +A

Poveștile copilăriei, la Mediateca Bibliotecii Județene „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud
  Elevii clasei întâi de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda” din Bistrița au petrecut o dimineață agreabilă la Mediateca Bibliotecii Județene „George Coșbuc”, unde au vizionat unul dintre filmele seriei „Cartea junglei”.
  Filmul, care a rulat pe uriașul ecran LCD al Mediatecii, le-a captat întru totul atenția copiilor: „Filmul a fost foarte frumos, despre un copil care a crescut în junglă, în mijlocul animalelor. Pe copil îl chema Mowgli. Am vrea să mai venim aici, să vedem și alte filme. Eu sunt în clasa întâi și studiez vioara la școala de muzică”, ne-a spus Gabriela, una dintre elevele clasei, la sfârșitul vizionării.
  Le mulțumim celor de la Biblioteca Județeană pentru că ne sprijină de fiecare dată când avem nevoie! De data aceasta i-am surprins pe copii venind la Mediatecă, pentru a vedea un film, pentru că ei, auzind că mergem la Bibliotecă, credeau că vom citi cărți. Sper că am fost cuminți și vrem să mai venim aici și ca să citim”, a completat Ionela Cârcu, învățătoarea acestei clase.
  Mediateca Bibliotecii Județene „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud deține un fond de peste 4.000 de CD-uri și DVD-uri, din colecții de filme și albume muzicale, care pot fi utilizate atât în scop recreativ, cât și didactic.

  Biblioteca Județeană „George Coșbuc”

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Economic

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close