|

Prima șezătoare urbană din Bistrița, de Dragobete

-A A +A

Prima șezătoare urbană la Bistrița, de Dragobete
Dacă șezătorile de la sat sunt cunoscute din vechime în țara noastră, șezătorile urbane sunt evenimente recente în peisajul autohton. Un astfel de eveniment va fi organizat, pentru prima dată în Bistrița, în zilele de 24 și 25 februarie, de către Fabiola Kangoo Club Bistrița.
Îți place (sau ți-ar plăcea să înveți) să tai, să lipești, să pictezi, să coși, să tricotezi, să croșetezi? Eşti pasinonat/ă de handmade, de lucruri făcute de mâini harnice? Ia-ți lucrul de mână, materialele preferate și vino la șezătoare, să cunoști oameni faini, cu aceleași pasiuni, sau altele asemănătoare, și să petreci clipe frumoase arătând ce poți face, învățând pe alții și/sau învățând de la alții. Având în vedere că se apropie 1 și 8 Martie, te așteptăm să îți alegi mărțișoarele sau cadourile dintre multele produse expuse sau confecţionate pe loc, în faţa ta. Sau, de ce nu, să îţi confecționezi mărțișoarele cu ajutorul artiștilor noştri”, se scrie pe pagina de Facebook a evenimentului.

Cristina RUSU

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close