|

Aroganța și superioritatea, la „loc de cinste” în ședința de CL de la Bistrița!

-A A +A

Aroganța și superioritatea, la „loc de cinste” în ședința de CL de la Bistrița!
În decursul zilei de miercuri am participat la ședința Consiliului Local al municipiului Bistrița în cadrul căreia mai marii orașului au decis cum și pe ce anume se vor cheltui banii publici în decursul anului 2018. În calitate de secretar general al PMP Bistrița-Năsăud, am considerat oportună prezența mea la această ședință, pentru a înțelege cum se conduce orașul nostru „european” și spre ce anume sunt direcționați banii bistrițenilor. Experiența a fost însă una dezamăgitoare: aroganța și superioritatea primarului Ovidiu Teodor Crețu și-au spus cuvântul; executanții săi loiali i-au susținut fără nicio ezitare ideile megalomane, idei care se pot concretiza în proiecte pe banii bistrițenilor; puținii cetățeni interesați de soarta orașului prezenți în sală la ședința de CL au fost tratați cu o lipsă crasă de respect!
Constat cu stupoare că domnii de la PSD nu vor să înțeleagă că și cei care nu au câștigat 1.500 de voturi au tot dreptul la opinie, un drept al fiecărui cetățean! Este trist și dezamăgitor să vezi cum o „gașcă” de indivizi poate stabili care să fie „prioritățile” atâtor plătitori de taxe și impozite locale! Anunț pe această cale că voi participa pe viitor la toate ședințele Consiliului Local Bistrița, cu un scop bine stabilit: acela de a observa și sublinia derapajele primarului Ovidiu Crețu&Company.

secretar general Partidul Mișcarea Populară,
Filiala Bistrița-Năsăud,
Galben Silvia Elisabeta

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close