|

Centrul Militar Judeţean Bistrița-Năsăud, în sărbătoare

-A A +A

Cercul Militar Bistrița-Năsăud, în sărbătoare
  În ziua împlinirii a 50 de ani de la înființarea județului Bistrița-Năsăud, a fost sărbătoare și la Centrul Militar Judeţean Bistrița-Năsăud, care a împlinit o jumătate de veac de existență. Cu această ocazie, la sediul instituției, în prezența unui public numeros, a avut loc o întâlnire între oficialitățile județului și angajații Centrului Militar.
  În alocuțiunile lor, reprezentanții județului au apreciat activitatea Centrului Militar și a militarilor, în general, lucru pe care, ulterior, unii l-au făcut și pe rețelele de socializare.
  Această zi a stat sub semnul numărului 50! Judeţul Bistriţa-Năsăud a împlinit 50 de ani, dar şi Centrul Militar Județean a aniversat o jumătate de veac de existență. 50 de ani de patriotism, de disciplină, de promovare a profesiei militare şi recrutarea candidaţilor pentru cariera militară. Vă dorim să aveţi o creștere a interesului tinerei generații față de cariera militară”, precizează Instituția Prefectului pe Facebook.
  50 de ani de la înființarea Centrului Militar Județean! Astăzi sărbătorim instituția care recrutează și asigură resursa umană pentru instituțiile cu atribuții în domeniul apărării și securității naționale, o instituție eficientă care până în prezent a recrutat peste 75.000 de tineri care au slujit și slujesc în continuare România. Acum, la ceas aniversar, nu pot decât să vă urez un sincer La mulți ani și multă putere de muncă în folosul comunității și, implicit, al țării!”, este mesajul președintelui CJ, Radu Moldovan.
  La rândul său, viceprimarul Cristian Niculae a ținut să precizeze: „A fost cu adevărat o onoare pentru mine să particip la aniversarea a 50 de ani de la înființarea Centrului Militar Județean Bistrița-Năsăud! Mărturisesc că am toată admirația și aprecierea pentru militarii români, cei care au știut întotdeauna să își facă datoria față de patrie, cu devotament și profesionalism. Am avut șansa să cresc alături de un tată militar de carieră, ofițer devotat al Armatei Române, care și-a desfășurat o bună parte a activității sale militare chiar în Centrul Militar Județean Bistrița-Năsăud și care mi-a insuflat de mic sentimentul datoriei, cinstei și corectitudinii și de la care am învățat că este esențial să nu îți uiți rădăcinile și să păstrezi drumul drept! În acest moment special, de bucurie si sărbătoare, doresc să felicit tot personalul militar și civil al Centrului Militar Județean Bistrița-Năsăud, în frunte cu domnul lt.col Cristian-Gheorghe Blaiu, comandantul Centrului Militar Județean, dorindu-le să aibă cât mai multe satisfacții, împliniri și mult succes în proiectele viitoare! La mulți ani, dragi militari! La mulți ani, Armatei Române”.

  Cristina RUSU

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close