|

Opt medalii pentru clubul Mushin Dojo Bistrița la „Cupa României de Autoapărare”

-A A +A

Opt medalii pentru clubul Mushin Dojo Bistrița la „Cupa României de Autoapărare”
  În Braşov a avut loc, în data de 3 februarie, cea de a X-a ediție a „Cupei României de Autoapărare”, județul Bistrița-Năsăud fiind reprezentat la această compețiție de opt practicanți ai disciplinei de grappling Jiu-jitsu brazilian (BJJ), din cadrul „Mushin Dojo” Bistrița, club care deja are un cuvânt greu de spus în astfel de concursuri.
  Sportivii antrenați de Bogdan Todică și-au confirmat încă o dată valoarea și nivelul de pregătire, obținând clasări care fac onoare județului nostru: Moldovan Adrian (10 ani) a fost medaliat cu aur; Moldovan Ovidiu (18 ani), Maier Cris (13 ani), Maier Tudor (10 ani), Moldoveanu Alexandru (9 ani), Găurean Alessandru (9 ani), cu argint, iar Pop Sergiu (33 ani) și Petras Albert (7 ani), cu bronz.
  A fost o competiție grea, dar spectaculoasă, cu un număr mare de participanți, pe mai multe probe. Nivelul tehnic al concurenților este tot mai ridicat, de la o competiție la alta, fapt ce ne obligă la mai multă muncă. Sperăm ca la următoarea competiție să fim mai bine pregătiți, iar voința și determinarea sportivilor noștri, indiferent de vârstă, mă fac să fiu optimist în acest sens”, a precizat, pentru „Mesagerul de Bistrița-Năsăud”, instructorul Bogdan Todică.

  Alexandru GEORGIŢĂ

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close