Plin de animale sălbatice la Runcu Salvei

-A A +A

Plin de animale sălbatice la Runcu Salvei
  Faptul ne-a fost confirmat și exemplificat de către un pădurar localnic, Traian Mititean, cu fotografii sugestive, unele realizate chiar în această săptămână.
  Potrivit apărătorului pădurii, pozele sunt realizate pe Idieci în sus, unde găsești de la căprioare, urși sau lupi și până la mistreți ori cocoși de munte.
  Avem faună bogată aici, la Runcu Salvei, cele mai numeroase exemplare fiind de căprioare și urși”, ne-a declarat, sâmbătă, Traian Mititean.
  Potrivit interlocutorului, cele mai curajoase sunt căprioarele, care acum coboară până în sat, pentru a găsi de mâncare. Lupii se lasă greu filmați, datorită agilității lor, singurele dovezi că bat potecile Idieciului fiind urmele lăsate în zăpadă. Imaginile sunt sugestive, spectaculoase fiind cele în care urșii mănâncă mere sau prune, suiți în copac.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 4.2 steluţe (5 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Balan Marius- ecologist PV

  Pe ele BRE , ce mai asteptati ! La tocana ca foamea-i mare !Feriti-va de asemenea imagini ca numa dati de gandit .

  imaginea utilizatorului Cititor de Bistrita

  No, ati "pus-o" ... ca amu toti "branconierii " ... vor fi pe voi !
  Nu mai spuneti mai unde si ce fel de vanat este, ca altfel singuri va faceti viatza "grea"... si va trebui sa stati sa dormiti efectiv cu parii si cu pustile in mana langa aceste animale !

  imaginea utilizatorului Dan

  Traian Mititean este un mare iubitor de natura si nu din intamplare este inginer silvic. De cand era elev avea o pasiune extraordinara pentru silvilcutura si ma bucur sa-l vad la fele de pasionat si nu plictisit, de meseria lui dupa atatia ani:)

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close