|

A dat fondurile europene pe o oglindă magică. Și nu a greșit!

-A A +A

A dat fondurile europene pe o oglindă magică. Și nu a greșit!
  Convins că marea șansă a comunităților rurale sunt fondurile europene, Florin Vărărean din Budacu de Jos a hotărât să încerce și el o afacere. În timp ce se documenta cu privire la Ghidurile de finanțare, se întreba mereu ce ar putea face, altceva decât agricultura, care este „fără zile libere, fără concedii, fără sărbători; am avut ocazia să mă conving de la bunicii mei”, după cum ne spune. Deoarece în timpul săptămânii are serviciu, a exclus din start investiția în acest sector primar de activitate.
  După luni de întrebări și după ce a văzut un astfel de obiect, a găsit soluția: mirror photobooth, adică oglinda magică. A apelat la un consultant, care a întocmit proiectul, ce s-a dovedit eligibil, și apoi s-a pus pe treabă. Înainte de a achiziționa oglinda magică, a urmat cursuri acreditate de fotograf, pe care le va completa cu experiența acumulată în timp.
  Târgul de nunți de la Metropolis a fost primul de acest gen la care a participat și la care oglinda lui magică a avut mare succes: „Au fost mulți cei care s-au oprit, au privit, s-au minunat și ne-au întrebat ce și cum e cu minunea asta de Oglinda magică! Mulți dintre tineri știau cam despre ce e vorba, însă o parte aveau impresia că e vorba de cabina foto clasică, photobooth-ul clasic. Evident că au observat singuri diferențele, în special doamnele și domnișoarele... Au fost mulți cei care, deși nu reprezintă grupul țintă căruia ne adresăm, au vrut sa încerce Mirror photobooth! Au încercat și s-au minunat tare!”.
  Așadar, fondurile europene pot susține afaceri în diferite sectoare de activitate, importantă este ideea și dorința de a încerca.

  Cristina RUSU

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (3 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Zic eu ca, indiferent in ce domeniu, e bine ca fiecare, pe nișa noastră, să încerce să atragă fondurile europene. Nu doar autoritățile pot atrage fonduri, ci fiecare dintre noi!
  Uite că se poate!

  imaginea utilizatorului Alex

  Treptat, treptat, devine o moda, un must-have!
  Am vazut si probat la mai multe evenimente si e distractiv.

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close