(FOTO) Electrician în stare gravă, după ce s-a electrocutat și a căzut de pe stâlp, la Măgura Ilvei

-A A +A

(FOTO) Electrician în stare gravă, după ce s-a electrocutat și a căzut de pe stâlp, la Măgura Ilvei
  Un electrician de 25 de ani, de la o firmă de specialitate din Bistrița, se află în stare gravă, fiind transportat cu un elicopter SMURD la un Centru de Traumă din Târgu Mureș, după ce s-a electrocutat şi a căzut de la câţiva metri, în timp ce efectua reparaţii la un stâlp din comuna Măgura Ilvei. Necazul s-a petrecut marți după-amiază, în jurul orei 15.45. Electricianul se afla în timpul programului de lucru în momentul în care a avut loc incidentul. După ce a căzut de la aproximativ 4 metri, tânărul a primit îngrijiri medicale de la Echipajul de Prim Ajutor al Gărzii de Intervenție din Sângeorz-Băi, paramedicii solicitând intervenția aeronavei. Pacientul este conștient și diagnosticat cu un traumatism toracic și unul lombar. Ancheta poliţiştilor în acest caz continuă, iar cercetări efectuează şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Bistrița-Năsăud.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (4 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close