|

Turci depistaţi cu şedere ilegală în Bistriţa-Năsăud

-A A +A

Turci depistaţi cu şedere ilegală în Bistriţa-Năsăud
Poliţiştii de imigrări din Bistriţa-Năsăud au depistat doi bărbați din Turcia care nu au părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de şedere. Aceștia au fost sancționați contravențional și obligaţi, prin decizii de returnare, să părăsească teritoriul României în 15 zile.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări al judeţului Bistriţa–Năsăud au desfăşurat, la data de 20 februarie a.c., un control pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă. Astfel, în cadrul activităților întreprinse, poliţiştii de imigrări au depistat, cu şedere ilegală, doi bărbati, în vârstă de 27 și 38 de ani, ambii din Turcia. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi au intrat în România în baza vizelor de scurtă şedere, însă, la expirarea perioadei legale de şedere, nu au părăsit teritoriul ţării noastre. Urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele acestora decizii de returnare, prin care sunt obligaţi să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile. Totodată, străinii au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 400 lei fiecare, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată.

Biroul pentru Imigrări Bistriţa-Năsăud

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

imaginea utilizatorului Cititor de Bistrita

N-ar strica initierea unei actiuni concertate, intre toate fortele de ordine publica ( Politie si Jandarmerie ), prin care sa fie identificati toti "lacustarii" care au tabarat peste noi ilegal si refuza sa mai plece din Romania, sa fie inventariati, adunati fortzat in centre speciale si dupa triere si verificare, expluzati imediat inapoi de unde au venit, ca azi-maine o sa ne "islamizeze" pe toti si vom fi fortzati sa traim si sa muncim dupa legile lor NEcrestine .

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close