(FOTO) Cod Roşu de intervenţie în urma unui accident rutier la ieșirea din Ilva Mică spre Sângeorz-Băi, soldat cu 1 mort și 9 răniți (ACTUALIZARE)

-A A +A

(FOTO) Cod Roşu de intervenţie în urma unui accident rutier la ieșirea din Ilva Mică spre Sângeorz-Băi, soldat cu 1 mort și 9 răniți
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  Nu mai puțin de 10 persoane au avut nevoie de îngrijire medicală în urma unui accident rutier grav petrecut miercuri seară, în jurul orei 22.00, pe DN 17D, la ieșirea din Ilva Mică spre Sângeorz-Băi. Două mașini s-au ciocnit frontal, pe fondul vitezei excesive. Este vorba despre un VW Sharan, condus de un șofer din Năsăud, Cristian Ioan B. (circa 30 de ani), care se întorcea spre casă cu întreaga sa familie, mai precis 7 persoane (6 adulți și un băiețel de 13 ani), de la Maieru. Cel de-al doilea autoturism implicat în tragicul accident a fost un Seat, la volanul căruia se afla Florin N. (19 ani, din Sângeorz-Băi), acesta fiind împreună cu mama lui, după ce preluase din gara CFR din Ilva Mică un prieten student, de 19 de ani, care venea de la facultate din Cluj-Napoca, pentru a-l duce acasă, la Rodna. În urma coliziunii groaznice, Seat-ul a fost aruncat de pe șosea până pe șinele de cale ferată Ilva Mică-Rodna. Studentul din Rodna a rămas încarcerat, în stop cardio-respirator, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scos dintre fiarele contorsionate. În ciuda manevrelor de resuscitare la care a fost supus, tânărul din Rodna nu a mai putut fi salvat, medicii declarând decesul după o oră. Dintre celelalte victime, 6 au fost transportate la spital pentru evaluări mai amănunțite, în stare mai gravă fiind mama șoferului din Sângeorz-Băi, în vârstă de 41 de ani, și o tânără din Sharan, de circa 20 de ani, aceasta fiind semiconștientă. La locul accidentului au ajuns mai multe ambulanțe SMURD și SAJ, dar și Terapia Intensivă Mobilă. Polițiștii rutieri din Sângeorz-Băi au deschis o anchetă.

  ACTUALIZARE, ora 0.23:

  Cercetările preliminare ale polițiștilor arată că vinovat de producere accidentului este tânărul șofer din Sângeorz-Băi. Pe fondul vitezei excesive, acesta ar fi pierdut controlul volanului, intrând în mașina ce venea din sens opus. Alcooltestul a fost negativ pentru conducătorul auto din Năsăud, urmând ca șoferului sângeorzan să-i fie prelevate probe la spital. 

  Aprecierea dvs: - Media: 4.8 steluţe (4 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close