Andrei Munteanu va fi condus pe ultimul drum sâmbătă

* rodnenii ne-au spus povestea tristă a unei familii respectate de comunitate

-A A +A

Andrei Munteanu va fi condus pe ultimul drum sâmbătă
foto: Facebook
Studentul de 19 ani din Rodna, Andrei Munteanu, ce a decedat în tragicul accident rutier petrecut miercuri seara la ieșirea din Ilva Mică spre Sângeorz-Băi, va fi condus pe ultimul drum de familie și prieteni la orele amiezii de sâmbătă.
Locuitorii din Rodna sunt șocați de necazul care s-a abătut peste soții Munteanu.
De profesie inginer miner, domnul Munteanu are 57 de ani și mi-a fost șef la Întreprinderea de Prospecțiuni și Exploatări Geologice de aici, din Rodna. Este de loc din Satu Mare, însă s-a stabilit în comuna noastră și s-a însurat cu o localnică pe nume Octavia, alintată de noi, rodnenii, Tăvuța. Sunt o familie respectată pentru bunătate și simplitate, ce locuiesc într-un apartament din cartierul de blocuri. După ce minele s-au închis, bărbatul s-a pensionat, iar soția muncea acum în străinătate, în Germania, pentru a-l susține financiar pe Andrei la facultate la Cluj. Nici nu ne vine să credem de ce necaz li s-a abătut peste cap”, ne-a povestit un cetățean din Rodna, vineri.
O altă rodneancă cu care am vorbit a subliniat un alt aspect deosebit de trist: „Știu că doamna Tăvuța a făcut tratament îndelungat pentru a-l avea pe acest copil bun și cuminte. Uite, Doamne, ce nenorocire s-a abătut peste familia asta! Băiatul de abia pornise pe drumul vieții!”.
Andrei a murit miercuri seara, după ce un prieten din Sângeorz-Băi, tot de 19 ani și student la Cluj-Napoca, a pierdut controlul autoturismului din cauza vitezei neadaptate drumului cu mâzgă și a intrat într-o mașină ce venea din sens opus și în care se aflau șapte persoane din Năsăud, ce se întorceau de la o casă de rugăciune din Maieru. Cei doi tineri se întorceau de la facultate și au fost așteptați de la tren, în gara din Ilva Mică, de mama studentului sângeorzan. Din gară, la volanul mașinii a urcat tânărul din Sângeorz-Băi, însă după câteva minute s-a întâmplat tragedia. Aflat pe bancheta din spate, băiatul din Rodna a rămas încarcerat în autoturism, iar medicii ajunși la locul accidentului au încercat să îl resusciteze, însă fără succes.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close