|

Aplicația #VisitBistrițaNăsăud și „Drumul Vinului în Bistrița-Năsăud”, lansate oficial la Târgul de turism al României

-A A +A

Aplicația #VisitBistrițaNăsăud și „Drumul Vinului în Bistrița-Năsăud”, lansate oficial la Târgul de turism al României
  Joi, la deschiderea oficială a Târgului de Turism al României, ediția de primăvară 2018, în prezența ministrului Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, a fost lansată aplicația #VisitBistrițaNăsăud, ce cuprinde ofertele operatorilor de turism din județul nostru și care poate fi descărcată gratuit din Google Play și App Store. Tot cu ocazia acestei ediții a Târgului de Turism, a fost lansat oficial şi „Drumul Vinului în Bistrița-Năsăud”, o ofertă turistică inedită, care presupune vizitarea celor mai cunoscute crame din județ și degustarea vinurilor de aleasă calitate produse de acestea. Atmosfera de la standul de promovare a turismului din județul nostru este susținută de Ansamblul profesionist ,,Dor Românesc”.
  foto: Facebook Radu Moldovan

  Cristina RUSU

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close