(FOTO) Accident la Năsăud: O șoferiță a lovit două mașini parcate regulamentar. Femeia a refuzat să sufle în aparatul etilotest

-A A +A

(FOTO) Accident la Năsăud: O șoferiță a lovit două mașini parcate regulamentar. Femeia a refuzat să sufle în aparatul etilotest
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  În această seară, în jurul orei 21.30, o șoferiță din Năsăud, în vârstă de 39 de ani, a fost protagonista unui accident rutier, fără victime, petrecut pe Bulevardul Grănicerilor, artera rutieră principală a orașului Năsăud. Ajunsă în fața Muzeului Grăniceresc, pe direcția de mers Rebrișoara - Salva, ea trecut cu mașina pe care o conducea, un VW Polo, pe sensul opus și a acroşat două autoturisme parcate regulamentar în fața unei farmacii: un autoturism BMW și o mașină de teren.

  Polițiștii sosiți la locul accidentului i-au solicitat conducătoarei auto să sufle în aparatul etilotest în vederea stabilirii prezenței alcoolului în aerul expirat, însă aceasta a refuzat. A refuzat, de asemenea, și deplasarea la o unitate sanitară competentă în vederea recoltării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

  Astfel, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice necesare stabilirii alcoolemiei ori a prezentei unor substanțe psihoactive”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 4.7 steluţe (6 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Raul

  Poi,daca politicienii marsavi si corupti nu schimba legea!!!ia sa fi refuzat stimabila soferita sa respecte legea in afara Romaniei!!HHMMM??/Si-ar mai fi pus in miscare pilele si euroii??Cum trec romanasii la unguri isi schimba cip-ul comportamental!!Era imediat cu catuse si paa!!

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close