|

O mare de elevi și de baloane roșii la Târgul de Dragobete

-A A +A

O mare de elevi și de baloane roșii la Târgul de Dragobete
  Desfășurat sub sloganul ,,De Dragobete, iubește românește!”, Târgul de Dragobete și mărțișor s-a deschis vineri în Piața Centrală din municipiu și va funcționa până în data de 10 martie. Primii care au avut ocazia să-și expună marfa la vânzare au fost elevii din școlile orașului, care au venit cu mărțișoare și felicitări care de care mai interesante. Dacă unele școli au preferat să vină cu mărțișoare clasice și cu felicitări confecționate de copii, altele au adus la vânzare creații handmade sau chiar mărțișoare vii, cum a fost cazul Liceului Tehnologic Agricol Bistrița.
  În timp ce liceenii veniți cu produse la târg au preferat să stea în căsuțele de lemn și să vândă, mai mulți școlari de gimnaziu exersau tehnica comerțului ambulant, plimbându-se cu panouri pe care se aflau prinse mărțișoare și îndemnându-i hotărât pe trecători să le cumpere produsele. Inventivi, văzând că târgul nu merge pe placul loc, câțiva dintre aceștia au demarat strategii de atragere a clienților, prin oferirea unui mărțișor gratuit la unul cumpărat sau a unui balon cu inscripția „Iubește românește”, primit de la primărie, la cumpărarea unei felicitări.
  Cum numărul școlilor care au venit cu produse la târg a fost mare și cum acesta s-a defășurat la sfârșitul ultimei zile de curs din săptămână, numărul elevilor care au participat la eveniment a fost mare, la fel ca și marea de baloane roșii care au umplut piața centrală la orele amiezii.

  Cristina RUSU

   

  Aprecierea dvs: - Media: 1 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close