|

Protest pentru susținerea şefei DNA, la prefectură, duminică seară

-A A +A

Protest pentru susținerea şefei DNA, la prefectură, duminică seară
La scurt timp după ce ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat (în cursul serii de joi) că a demarat procedurile de înlocuire din funcția de procuror-șef a DNA a Laurei Codruța Kovesi, bistrițenii nemulțumiți au început să se organizeze pe Facebook pentru a protesta cu privire la intenția ministrului.
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a decis, fără să aducă argumente, declanșarea procedurii de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Da, știm, DNA-ul este foarte deranjant pentru cei care toacă banii românilor și vor să trăiască liniștiți cu asta. Apropos, în 2016, DNA, doar în dosarele de mare corupție, a urmărit recuperarea sumei totale de 667 milioane euro. Adică, bani furați de la români de către corupți. În zeci de orașe au ieșit câteva mii de persoane în stradă, pentru a-și arăta susținerea față de justiție, luptă anticorupție și DNA. Nu renunțăm, nu acceptăm un abuz făcut de o gașcă de infractori. Ne vedem duminică, 25 februarie 2018, de la ora 18.00, în fața Prefecturii, pentru a cere demisia ministrului Justiției”, este mesajul organizatorilor protestului, pe pagina de Facebook a evenimentului.
Acest protest, la fel ca toate protestele anunțate în aceste zile în țară pentru susținerea șefei DNA, se va desfășura sub sloganul „Tudorele, pleacă tu, cu hoții tăi!”.
Știrea că ministrul Justiției i-a propus președintelui demiterea procurorului-șef al DNA a ajuns în paginile unor publicații de marcă din întreaga lume. Situația tensionată se va menține cel puțin până când președintele Klaus Iohannis va lua o decizie în sensul demiterii sau menținerii în funcție a Laurei Codruța Kovesi, lucru pe care îl va face, conform Administrației Prezidențiale, după o analizare atentă a propunerii înaintate de Tudorel Toader.

Cristina RUSU

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (5 voturi)

Comentarii

imaginea utilizatorului Pancartă

D N A & C O D R U Ț

D N A & C O D R U Ț A
SUSȚINUȚI LA BISTRIȚA

imaginea utilizatorului Cititor de Bistrita

Acolo vor iesi in drum ... " bistritenii " ( cica ) si nu cei de dreapta sub directa coordonare ai PNL-PP-sau USR... ca... "nici ursturoi n-au mancat si nici gura lor nu pu.te "! Ei ... doar "socializeaza " cu cei care ies... fara sa le dea nimeni un anume mandat legal de reprezentare sa afirme ca-s din partea "romanilor ori a bistritzenilor " .
Nici pe cei de drapta nu-i prea "doare" asa tare de doamna Kovesi, satzi linistizi, ci este din nou, un prilej ca cei de dreapta politica sa poata striga si urla-n strada , sa ceara inca o alegere anticipata .
Ceee... aveti impresia ca pe masa de lucru a procurorilor exista numai lucrari care vizeaza doar politrucii de stanga... ??! Nu fiti naivi !

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close