Ioan Turc (PNL): „PSD demonstrează încă o dată că nu are nimic sfânt”

-A A +A

Ioan Turc (PNL): „PSD demonstrează încă o dată că nu are nimic sfânt”
Respingerea în plenul Senatului, săptămâna trecută, a proiectului de lege privind arborarea obligatorie de către autoritățile locale din România a unor steaguri naționale pe arterele principale de circulație din localități, cu ocazia „Zilei Naționale”, a determinat o reacție dură din partea liderului județean al PNL, Ioan Turc.
Conform proiectului de lege, drapelul naţional ar fi trebuit aborat şi în localităţile cu o populaţie majoritar maghiară. Nu discutăm despre ceea ce se întâmplă în unităţile administrativ-teritoriale cu populaţie majoritar românească. De ce au făcut PSD şi ALDE acest lucru? Pentru a obţine bunăvoinţa UDMR, pentru a obţine voturile UDMR, pentru toate aberaţiile pe care le propun în Parlament. Am tot respectul faţă de etnia maghiară, dar nu pot să nu sesizez faptul că avem de-a face cu un act ruşinos de trădare a interesului naţional”, a spus, luni, Ioan Turc, într-o conferință de presă.
Fostul viceprimar și senator liberal a mai readus aminte că anul trecut, la momentul negocierii votului pentru demiterea Guvernului Grindeanu, PSD a vrut să impună ca data de 15 martie, „Ziua Naţională a Ungariei”, să devină sărbătoare naţională şi în România, la schimb pentru votul reprezentanților UDMR.
Nu uităm că anul trecut PSD a fost de acord ca ziua de 15 martie să fie zi națională sărbătorită și în România. Să nu uităm că nu avem 15 martie ca zi naţională datorită presiunii pe care Opoziţia şi opinia publică au făcut-o. PSD demonstrează încă o dată că nu are nimic sfânt, că nu se abţine de la niciun fel de gest, oricât de ruşinos, pentru a-i scăpa de pușcărie pe exponenţii săi, strânşi în jurul lui Liviu Dragnea”, a mai declarat Ioan Turc.

 

Votează acum!

Comentarii

imaginea utilizatorului Cititor de Bistrita

Domnul Turc, dar care are ?! Cei de stanga, cel putin au mai ajustat cat de cat salariile si pensiile IN SUS si nu IN JOS cum au facut cei de dreapta, de fiecare data cand au fost la butoane . In rest... Dumnezeu cu mila... ca pana acuma nici unul dintre partidele aflate la butoane, n-a avut o justitie, un politic si un executiv mai bun . Noi toti suntem intr-un perpetuum mobile de neimpliniri si neajunsuri , de sus in jos si de la dreapta la stanga ori invers , cum vreti s-o luati si fara suparare dar niciunul nu suntem prea " dusi pe la Sfanta Biserica " !

imaginea utilizatorului Balan Marius- ingijitor al Statului

Cum nu ? Propriul buzunar si marea FAMIGLIE e tot ce poate fi mai sfant in parlamentul penalilor unde se da cu MIR ( o mare blasfemie) pe crestetul banditilor .

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close