Un bărbat din Mureșenii Bârgăului și-a incendiat gospodăria și apoi s-a spânzurat

-A A +A

Un bărbat din Mureșenii Bârgăului și-a incendiat gospodăria și apoi s-a spânzurat
  Un apel prin 112 anunța, la orele amiezii de vineri, un incendiu la o anexă gospodărească din Mureșenii Bârgăului. Imediat, a fost solicitată și intervenția Terapiei Intensive Mobile, pentru acordarea de asistență medicală unui bărbat găsit spânzurat într-o încăpere învecinată anexei cuprinse de flăcări. În vârstă de 44 de ani, omul nu a mai putut fi salvat.
  În urma cercetării cazului, a apărut un tablou sumbru: cel decedat și-a incendiat grajdul, după care a decis să-și pună capăt zilelor. Văzându-și gospodăria în flăcări, soția celui decedat, vânzătoare la un magazin din apropiere, a alergat într-un suflet acasă, unde a descoperit grozăvia. Cel mai trist este că din toată această poveste au rămas orfani și doi copii. Conform procedurilor, polițiștii au deschis o anchetă.
  Suprafața totală afectată de incendiu este de aproximativ 170-180 de metri pătrați (șură - grajd, anexă), animalele fiind evacuate de săteni, înainte să ajungă echipajele de intervenție. La locul indicat au fost direcționate patru echipaje de stingere. Din cauza drumului impracticabil, cu gheață și zăpadă, autospecialele au putut ajunge doar la aproximativ 200 - 300 de metri de locul incendiului, fiind necesar un dispozitiv de furtunuri pentru a interveni cu apă”, au transmis reprezentanții ISU.
  foto: Bianca Sara

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului AltulVizitator

  De ce nu va documentati bine cind scrieti un articol, Domnilor ziaristi.In primul rind gospodaria care o ars nu a fost al decedatului, ci a unei cumnate de a lui, si in al doilea rind animale in grajdi nu au fost, si el sa spinzurat in casa parinteasca a sotiei, el find din localitatea Dipsa, casatorit la Muresenii Birgaului.

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close