|

Un militar de la Brigada 81 Mecanizată a rămas pe drumuri, în urma unui incendiu

* ministrul Apărării, Mihai Fifor, a intervenit pentru găsirea unei soluţii temporare de cazare

-A A +A

Un militar de la Brigada 81 Mecanizată a rămas pe drumuri, în urma unui incendiu
  La sfârșitul lunii februarie, casa unui militar din Batalionul 811 Dej „Dragonii Transilvani” (ce aparține de Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” Bistrița) a ars în urma unui incendiu puternic, declanșat de un scurtcircuit.
  Situația este destul de dramatică: luni dimineața, colegul nostru se pregătea să înceapă ziua de muncă, când a primit un telefon de la soție că le arde casa. Focul a pornit de la un scurtcircuit și s-a extins la toată clădirea. Menționez că și părinții colegului stăteau în aceeași casă, având în spate o anexă! Nu s-a putut salva mare lucru! Acum, colegul și soția lui însărcinată locuiesc în garsoniera unor vecini, iar părinții lui într-o anexă la o biserică din apropiere! Orice ajutor este binevenit! Respect şi o seară bună!”, a scris pe Facebook un coleg de-al militarului, Alin Holbură.

  Conform unor informații de ultimă oră, în urma mediatizării pe rețelele de socializare, cazul militarului a ajuns în atenția ministrului Apărării Naționale, Mihai Fifor, iar angajatul MApN, împreună cu soția și părinții acestuia, sunt acum găzduiți la Căminul de Garnizoană din Dej. De altfel, Mihai Fifor a intervenit în discuții pe grupul de Facebook „Militarii Veterani”, întrebând: „Cum putem ajuta?” și cerând detalii despre acest caz trist.
  Cine dorește să ajute familia militarului poate face o donație în contul RO47RNCB0108116391810002, deschis la BCR Dej pe numele Pop Daniel Vasile.

  Cristina RUSU

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Bună ziua. Intre timp militarul si familia lui au fost mutați la căminul de garnizoana datorită intervenției ministrului Apărării Naționale domnul Mihai Fifor! Salutăm pe aceasta cale si ajutorul primit si partea domnului Vidican vicepreședintele AMVD Bistrita! Multumim

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close