Marele tenor Ştefan Pop şi soprana Marta Cristina Sandu - regal liric la „Dacia”

-A A +A

Marele tenor Ştefan Pop şi soprana Marta Cristina Sandu - regal liric la „Dacia”
  La Centrul Cultural „Dacia” a avut loc duminică, de la ora 19.00, un recital liric extraordinar, susținut de marele tenor Ștefan Pop și de soprana Marta Cristina Sandu de la Opera din București, acompaniați de Noua Orchestră Transilvană, avându-l la baghetă pe maestrul Cristian Sandu.
  Publicul bistriţean a putut asculta câteva uverturi interpretate de Noua Orchestră Transilvană, iar cei doi artiști vocali au interpretat arii din opere celebre și cântece care figurează în repertoriile marilor artişti, aplaudate îndelung de spectatori.
  De un succes cu totul aparte s-a bucurat duetul de final Nemorino – Adina, din opera ,,Elixirul dragostei”, de Gaetano Donizetti. De notat atitudinea afectuoasă a celor doi artiști, de prețuire a publicului.
  Ștefan Pop, originar din Bistrița, a absolvit Academia de Muzică ,,Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca și a câștigat marele concurs muzical de la Seul, obținând după aceea şi premiul ,,Operalia”, al concursului manageriat de Placido Domingo. În prezent, artistul are acces la toate marile scene lirice ale lumii, datorită calităților vocale extraordinare.
  Soprana Marta Cristina Sandu a absolvit Universitatea Naţională de Muzică din București și a parcurs stagii de măiestrie interpretativă cu mari personalități ale lumii contemporane, între care Nelly Miricioiu, artistă de origine română care trăiește în Regatul Unit al Marii Britanii.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close