Bărbat accidentat grav într-o pădure din Bichigiu. A fost chemat elicopterul SMURD. (ACTUALIZARE) Bărbatul a decedat

-A A +A

Bărbat accidentat grav într-o pădure din Bichigiu. A fost chemat elicopterul SMURD
Plecat, marți dimineață, pentru a-și repara gardul de pe proprietatea silvică de pe Valea Moroșanului din satul Bichigiu, localnicul Ioan Cătană, în vârstă de 64 de ani, a fost surprins și accidentat grav de un copac pe care l-a tăiat în locul amintit. Omul este inconștient, drept pentru care echipajele plecate pentru salvarea lui au solicitat intervenția elicopterului SMURD, aeronava urmând să preia pacientul din aer, cu ajutorul troliului. Alarma a fost dată în jurul orei 13.20, în ajutor fiind direcționate un echipaj SAJ de la Năsăud și salvamontiștii din Bistrița. Întrucât zona este greu accesibilă, salvatorii au parcurs drumul din satul Bichigiu cu ATV-urile localnicilor, iar de la o anumită cotă, pe jos.

Actualizare: Din păcate, până la sosirea elicopterului SMURD, Ioan Cătană a decedat.

 

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close