|

Imagini de basm surprinse la Colibița, în weekend

-A A +A

Imagini de basm surprinse la Colibița, în weekend
  Dacă primăvara s-a hotărât să se arate pe meleagurile noastre ceva mai târziu decât era așteptată, nu toată lumea s-a supărat pe zilele de iarnă de la începutul lui martie. Dimpotrivă, nu puțini au fost cei care s-au bucurat din plin de zăpada ce a pus stăpânire peste județ în weekendul care tocmai a trecut. Cu familia sau prietenii, la schi sau la săniuș, la drumeții în locuri mai apropiate sau mai îndepărate, mulți bistrițeni au profitat din plin de ultimele zile de iarnă din acest sezon. Și cum zăpada a modelat peisaje de basm, mai ales în regiunile montane, aparatul de fotografiat a surprins imagini încântătoare în multe locuri din Bistrița-Năsăud. Unele dintre acestea descriu imaginile de basm care i-au așteptat pe călători la Colibița.
  foto: Facebook Răzvan Cerceja

  Cristina RUSU

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close