|

Creațiile unicat marca „Produs în Bistrița-Năsăud”, un cadou inspirat pentru 8 Martie

-A A +A

Creațiile unicat marca „Produs în Bistrița-Năsăud”, un cadou inspirat pentru 8 Martie
Peste 20 de artizani și mici producători, membri ai Asociației „Produs în Bistrița-Năsăud”, sunt prezenți, încă din data de 24 februarie, la Târgul de mărțișor organizat de Primăria Municipiului Bistrița. După mărțișoarele tradiționale, lucrate manual, care au încântat cumpărătorii, meșterii populari și artizanii propun acum creații unicat sau de serie mică, destinate în special doamnelor și domnișoarelor: piese de îmbrăcăminte cu motive tradiționale, accesorii, bijuterii și cutii pentru bijuterii, alte produse din lemn și de artizanat, toate lucrate manual, cu multă măiestrie.
Bunătățile alimentare făcute după rețete și procedee tradiționale, prezente în mod constant la piața locală „Produs în Bistrița-Năsăud”, organizată în fiecare sâmbătă, în zona centrală, se regăsesc și ele în cadrul Târgului de mărțișor de la Biserica Evenghelică. Puteți alege variate sortimente de produse de panificație și patiserie, brânzeturi și produse lactate, produse apicole, produse din fructe și legume, păstrăv afumat și produse din păstrăv.
Indiferent pentru care din cele două categorii de produse optați (alimentare sau meșteșugărești), un lucru este cert: alegând „Produs în Bistrița-Năsăud” susțineți economia locală.

Asociația „Produs în Bistrița-Năsăud”

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close