|

Medalie de bronz pentru Darius Dobraniș și partenera sa, la Campionatul Național de Dans Sportiv

-A A +A

Medalie de bronz pentru Darius Dobraniș și partenera sa, la Campionatul Național de Dans Spoortiv
  La Târgu Mureș s-a desfășurat, recent, Campionatul Național de Dans Sportiv, competiție la care au participat mai mulți dansatori din Bistrița, între care și Darius Dobraniș, legitimat la ACS Dance Art Târgu Mureș. Alături de partenera sa de dans, Denny Hritcu Mesenschi, Darius Dobraniș a câștigat medalia de bronz la categoria standard 16-18 ani, una dintre cele mai grele categorii din dansul sportiv.
  Concursul Național de Dans Sportiv este cea mai importantă competiție anuală din calendarul competițional al unui dansator sportiv. La această categorie, primii clasați sunt cei care vor reprezenta România la campionatele mondialele și europene de dans sportiv. În momentul de față, Darius și partenera lui sunt perechea de rezervă a lotului național”, ne-a declarat mama acestuia, Rodica Dobraniș.
  Pe lângă dansul sportiv, Darius Dobraniș este și un cunoscut practicant de go, cu rezultate la nivel național și internațional.

  Cristina RUSU

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (10 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close