|

Sanitarii pricepuți, în 25 mai, la Liceul Tehnologic Agricol Bistrița

-A A +A

Sanitarii pricepuți, în 25 mai, la Liceul Tehnologic Agricol Bistrița
Crucea Roșie - Filiala Bistrița-Năsăud informează că etapa județeană a concursului național pentru educație sanitară și prim ajutor „Sanitarii pricepuți” va avea loc în data de 25 mai, la Liceul Tehnologic Agricol din Bistrița. Echipajele școlilor care vor participa la acest concurs pot primi gratuit câte un manual „Sanitarii pricepuți” (dacă nu l-au primit în anii școlari anteriori), ce cuprinde regulamentul și tematica concursului, dar și ghidul de prim ajutor. Pentru acest lucru, școlile trebuie să se adreseze Crucii Roșii - Filiala Bistrița-Năsăud. Înscrierile și alte detalii privitoare la concurs pot fi obținute de la Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud, inspector Aurelia Dan.
Concursul este organizat în parteneriat cu ISJ, Direcția de Sănătate Publică, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Serviciul de Ambulanță și Liceul Tehnologic Agricol Bistrița.
Mulțumim partenerilor instituționali pentru buna colaborare de-a lungul frumoasei istorii a acestui util concurs, care a contribuit din anul 1962 la educația de prim ajutor a tinerilor elevi pentru salvarea de vieți omenești”, se arată în comunicatul celor de la Crucea Roșie.

Cristina RUSU

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close