|

Tibi Ușeriu, la al treilea maraton arctic. Joi se dă startul

* „Vă invit să parcurgem împreună cei 617 km care ne stau înainte” *

-A A +A

 

Tibi Ușeriu, la al treilea maraton artic. Joi se dă startul

  Joi se dă startul ediției cu numărul X a maratonului 6633 Arctic Ultra, competiție la care s-au înscris patru români, între care și Tibi Ușeriu, bistrițeanul ce a câștigat ultimele două ediții ale celui mai greu maraton din lume și care anul acesta a primit numărul 323 în concurs.
  Uneori trebuie să faci liniște ca să-ți poți asculta sufletul. Alteori trebuie să faci ceea ce crezi că e bine. Alteori trebuie să faci ceea ce simți. Dacă reușești să-ți motivezi limpede alegerile, înseamnă că ai făcut ceea ce trebuia. Nu contează că unele lucruri se repetă. Ele nu sunt niciodată la fel. Mereu provocarea e alta, indiferent de rezultat. De data asta, totul îmi pare o provocare imposibil de refuzat. Vă invit, așadar, să parcurgem împreună, cu toții, cei 617 km care ne stau înainte. Până la capăt! Vă mulțumesc pentru susținere!”, a scris Tibi pe Facebook.
  După aceste gânduri, mesajele susținătorilor nu au întârziat să apară.
  Iată câteva dintre acestea:
  *„Dumnezeu să-ți călăuzească pașii pe tărâmul înghețat, gânduri bune înălțăm către tine, putere, forță și determinare să fie, Tibi! Suntem cu tine până la capăt... când nu mai poți, mai poți puțin... acel puțin suntem noi toți!
  *„Multă putere să ai să ajungi la finiș cât mai întreg... Suntem aici, dar cu sufletul acolo cu tine, ca de fiecare dată, Tibi Ușeriu
  *„Indiferent de rezultat, tu, prietene Tibi Ușeriu, ești și vei rămâne pentru noi un mare CAMPION... un mare OM! Apoi, să faci bine și să te întorci sănătos acasă... și dacă aduci și un titlu... no, nu-i bai!
  *„Pășim pe marea albă împreună cu toții, în gând, la pas, copăcim gânduri bune de forță și putere, Tibi, până la capăt! Dumnezeu să te protejeze!
  *„Să pășești la drum cu sufletul încălzit, să-ți țină de cald până la linia de sosire. Ești un învingător, nimic nu-ți poate sta în cale. Succes!
  *„Când pornim la drum nu știm niciodată cum va fi, ce obstacole vom avea, de câte ori va trebui să încetinim sau când vom putea accelera, toate astea le vom ști pe parcurs. Dar important este că avem o destinație, un punct unde ne-am propus să ajungem! Pas cu pas, până la capăt, Tibi! Pentru mine ești un model!
  *„Lângă tine mereu! Îmi revin acum toate emoțiile din ultimii 2 ani, plus cele noi! Dacă nici anul ăsta nu fac infarct, sunt bine. Succes!
  *„Scârțâitul de pași pe zăpadă în plus este al meu. Nu te speria, hai că putem!

  foto: 6633 Ultra Arctic și Tibi Ușeriu

  Cristina RUSU

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close